01.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να λαμβάνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, οπότε αν νομίζετε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε κάποιο προϊόν που έχετε λάβει ή ότι αυτό έχει κάποια ελαττώματα ενημερώστε μας εντός 14 ημερών μετά την παραλαβή του, επικοινωνώντας μαζί μας στο sales@yvettevaggelatou.gr

Συμπεριλάβετε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε σχετικά με το πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας του αντικειμένου και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για σας.

Η επιχείρηση διαθέτει ποιοτικό έλεγχο. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραλάβετε το τέλειο προϊόν. Μπορεί να υπάρχουν κάποια string στα υφάσματα όπου βάζει ο κατασκευαστής για να τονίσει τυχόν ελάττωμα της ύφανσης στον αργαλειό. Στην περίπτωση αυτή ο κατασκευαστής προσθέτει επιπλέον ύφασμα. Εξαιρούνται τα υφάσματα τύπου soie sauvage (άγριο μετάξι) καθώς οι φλάμες και οι κόμποι είναι μέρος της ποιότητας του ακατέργαστου νήματος.

02.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΕΞΟΔΑ

Δεν δεχόμαστε επιστροφές λόγω υπαναχώρησης (αλλαγή γνώμης) σε υφάσματα ή προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, τα οποία έχουν κατασκευαστεί και κοπεί σύμφωνα με τα μέτρα που μας έχετε δώσει, καθώς αυτά δεν μπορούν να επαναπωληθούν στην κανονική τους αξία στο κατάστημα.

Έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται ενώ διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε παντός είδους επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος. Επιστροφές γίνονται δεκτές με αμοιβαία συνεννόηση και εντός 10 ημερών από την έκδοση της απόδειξης ή του τιμολογίου. Τα έξοδα επιστροφής ανεξαρτήτως αιτίας βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.