01.

ΑΓΟΡΕΣ

Οι αγορές σας στο Yvette Vaggelatou μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ΙΒΑΝ της Εθνικής Τράπεζας ή της Τράπεζας Πειραιώς, είτε μέσω χρέωσης σε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μέσω της υπηρεσίας χρέωσης καρτών Simplify Commerce της Εθνικής Τράπεζας, είτε μέσω αντικαταβολής (ισχύει για αγορές εντός Ελλάδας).

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας με βάση την διεύθυνσή σας και μπορείτε να υποδεικνύετε άλλη διεύθυνση παραλαβής.

Τα ηλεκτρονικά παραστατικά που λαμβάνετε online μετά από κάθε παραγγελία και εμφανίζονται στην σελίδα του λογαριασμού σας δεν έχουν φορολογική ισχύ! Ως έγκυρο φορολογικό παραστατικό θεωρείται το έντυπο που λαμβάνετε κατά την παράδοση των προϊόντων.

02.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΙΒΑΝ

Το κατάστημα Yvette Vaggelatou δέχεται πληρωμές μέσω κατάθεσης σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς, οι οποίοι αναγράφονται σε κάθε ηλεκτρονικό τιμολόγιο ή απόδειξη που λαμβάνετε μετά την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εκτελούνται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσής σας.

03.

ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για αγορές εντός της Ελλάδας, εκτελείται από εταιρεία ταχυμεταφοράς ή μεταφορικής εταιρείας (αναλόγως του όγκου της παραγγελίας) της επιλογής μας και τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον παραλήπτη.

04.

ΤΙΜΕΣ & ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ορισμένες τιμές αλλά και διαθεσιμότητες προϊόντων ενδέχεται να διαφοροποιούνται για κάποιες ποιότητες υφασμάτων στο φυσικό μας κατάστημα.