Έχοντας πολλά ερεθίσματα από μικρή, όντας μεγαλωμένη σε μία οικογένεια εμπόρων που είχε να κάνει με υψηλής ποιότητας υφάσματα και ταξιδεύοντας με τον πατέρα μου σε εργοστάσια παραγωγής υφασμάτων στην Ευρώπη ήταν αναπόφευκτο να θελήσω να ασχοληθώ με την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων στο centre des arts decorative στις Βρυξέλλες, σε ένα από τα πρώτα κέντρα της Art Nouveaux και τον κατ’ εξοχή τόπο παραγωγής ποιοτικής υφαντουργίας. Αυτό με έκανε να μπορώ να ξεχωρίσω το ποιοτικό στυλ των χώρων αλλά και των υφασμάτων.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου εργάστηκα σε αρχιτεκτονικά γραφεία και ασχολήθηκα με τις πωλήσεις. Το 1994 δημιούργησα τη δική μου εταιρία λιανικής και χονδρικής πώλησης υφασμάτων και διακόσμησης.

Είμαι εδώ για να μοιραστώ τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου και να προτείνω λύσεις και προϊόντα που μπορούν να δημιουργήσουν ένα στυλ που ταιριάζει σε κάθε μοναδικό χώρο και σε κάθε προσωπικότητα ξεχωριστά.

Δίνω μεγάλη σημασία στην εξατομίκευση της κατοικίας καθώς πιστεύω ότι ανάλογα με το ποιος την κατοικεί οφείλει να είναι διαφορετική για κάθε περίπτωση.

Άλλωστε ένας χώρος αποτελεί το πορτραίτο του χρήστη!!!